Je leert geen trucjes maar krijgt oefeningen en handvatten die toe te passen zijn in je dagelijkse leven

Cursusinformatie

In al mijn cursussen ligt de focus op de omgang met je hond in de dagelijkse praktijk. Je leert geen trucjes maar krijgt oefeningen en handvatten die goed toe te passen zijn in je dagelijkse leven.

Één van de dingen die ik vaak hoor is: “Ja, hier op de hondenschool doet hij alles maar thuis…” Om deze reden geef ik les in de openbare ruimte. Je hond komt dan niet in de trainingsmodus zodra hij het terrein van de hondenschool betreed. Hierdoor kan ik jullie helpen om te werken aan goed gedrag in de dagelijkse praktijk.

Persoonlijke aandacht

Elke relatie tussen hond en baas uniek is, daarom worden de cursussen in kleine groepjes gegeven. Er is dan genoeg tijd en aandacht om iedereen persoonlijk te kunnen helpen. Daarnaast kan je ook de keuze maken om de cursus in privélessen te volgen.

Puppy (8-16 wkn)


Ik leer je hoe zo’n pup nu precies werkt, hoe je je pup leert lezen en ik geef je praktische handvatten die je in de dagelijkse praktijk helpen om je pup op positieve wijze de goede dingen te leren.

LEES MEER

Puber (4-18 mnd)


In deze training help ik je om je jonge hond op positieve wijze goede gewoontes aan te leren. Door zoveel mogelijk goed gedrag vanuit gewoonte aan te leren heb je weinig commando’s nodig.

LEES MEER

Impulsbeheersing voor herders


In deze speciale cursus werken we samen, op positieve wijze, aan meer zelfbeheersing bij je herder. Zo vinden jullie allebei meer rust in een omgeving met veel afleiding.

LEES MEER

Elke aanpak is nét zo uniek als de relatie tussen u en uw hond.