cursussen

Je leert geen trucjes maar krijgt oefeningen en handvatten voor in het dagelijkse leven

Cursusinformatie
In al mijn cursussen ligt de focus op de omgang met je hond in de dagelijkse praktijk. Je leert geen trucjes maar krijgt oefeningen en handvatten die goed toe te passen zijn in je dagelijkse leven.

Één van de dingen die ik vaak hoor is: “Ja, hier op de hondenschool doet hij alles maar thuis…” Om deze reden geef ik privéles aan huis. Je hond komt dan niet in de trainingsmodus zodra hij het terrein van de hondenschool betreed.

Persoonlijke aandacht
Privétraining stelt je in staat om te trainen op het tempo dat het beste bij jou en je hond past. Of je nu een jonge pup hebt die de basiscommando’s moet leren of een volwassen hond met gedragsproblemen, we passen de training aan om aan jullie specifieke doelen en behoeften te voldoen.

Puppy (8-16 wkn)

Ik leer je hoe zo’n pup nu precies werkt, hoe je je pup leert lezen en ik geef je praktische handvatten die je in de dagelijkse praktijk helpen om je pup op positieve wijze de goede dingen te leren.

Puber (4-18 mnd)

In deze training help ik je om je jonge hond op positieve wijze goede gewoontes aan te leren. Door zoveel mogelijk goed gedrag vanuit gewoonte aan te leren heb je weinig commando’s nodig.

Impulsbeheersing voor herders

In deze speciale cursus werken we samen, op positieve wijze, aan meer zelfbeheersing bij je herder. Zo vinden jullie allebei meer rust in een omgeving met veel afleiding.