Gedragstherapie

Scan je tijdens de wandeling constant de omgeving?

Cursusinformatie
Valt je hond tijdens de wandeling uit naar andere honden, fietsers, hardlopers? Kan je hond niet alleen thuis zijn zonder te blaffen, slopen of andere onrust te vertonen? Is je hond extreem angstig in sommige situaties? Heeft er een bijtincident plaatsgevonden? Maak je je zorgen over de interactie tussen je hond en kinderen? Of is er ander probleem gedrag waar je aan wil werken?

Als gedragstherapeut voor honden onderzoek ik graag samen met jou welke stappen er gemaakt kunnen worden om meer rust, controle en wederzijds vertrouwen op te bouwen.

Omdat gedragstherapie altijd maatwerk is, maak ik graag een afspraak voor een gratis telefonisch screeningsgesprek. Tijdens dit telefoongesprek van een half uur bespreken we de problemen en kunnen we kijken welke mogelijkheden er zijn om samen met het gedrag aan de slag te gaan.

GRATIS SCREENINGSGESPREK
Stuur een email met je naam, telefoonnummer en een korte beschrijving van het gedrag of maak gebruik van het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om het gratis screeningsgesprek in te plannen.

Rust

Ik help je om de rust weer terug te brengen in de omgang met je hond.

Beheersing

Door de oefeningen rustig op te bouwen leren we je hond zichzelf weer te beheersen.

Meer contact

Door meer rust te creëren bij je hond komt er weer ruimte voor contact in moeilijke situaties.

Controle

Je krijgt handvatten om je hond in moeilijke situaties te begeleiden.

Zelfvertrouwen

Door te werken aan positieve ervaringen krijgen jij en je hond meer zelfvertrouwen.

Training op maat

Ik zoek naar de methode die bij jou en je hond past.