cursus

Op positieve wijze werken aan meer zelfbeheersing bij je herder

Impulsbeheersing voor herdershonden
Ze zijn baasgericht, trouw, werken graag, gevoelig voor prikkels en doorgaans best impulsief. Eerst doen, dan pas nadenken is iets wat veel herders niet vreemd is. Deze ras eigenschappen maken ze fantastisch, maar zorgen in het dagelijkse leven soms ook voor de nodige uitdagingen.
Wanneer je herder hoog in opwinding raakt, gefrustreerd wordt van begrenzing of zijn zelfbeheersing verliest door prikkels uit de omgeving kan het als eigenaar lastig zijn om je herder daar goed in te begeleiden. Om deze redenen is er de cursus impulsbeheersing speciaal voor herders.
De privélessen stellen mij in staat om de problemen in de thuissituatie te observeren. Zo kan ik een effectieve oplossing bieden voor het gedrag waar jij met je herder aan wil werken.
In de lessen wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

KENNISMAKINGSLES

Ik begrijp dat het belangrijk is om te weten wat je kunt verwachten voordat je je inschrijft voor een privécursus voor jou en je hond. Daarom bieden we een kennismakingsles aan, zodat je kunt ontdekken wat de voordelen zijn van een privécursus aan huis.
60,-
  • 1 PRIVÉLES AAN HUIS
  • PERSOONLIJKE AANDACHT
  • 45 - 60 MINUTEN LES

CURSUS IMPULSBEHEERSING

Trainen op straat en aan huis creëert realistische situaties waarmee jij en je hond dagelijks worden geconfronteerd. Zo kunnen we specifieke uitdagingen en behoeften snel identificeren en aanpakken met een op maat gemaakt plan.
340,-
  • 4 PRIVÉLESSEN AAN HUIS
  • PERSOONLIJKE AANDACHT
  • 45 - 60 MINUTEN PER LES