cursus

Door jonge honden vanuit gewoonte goed gedrag te leren heb je weinig commando’s nodig

Pubercursus
De puppyfase is voorbij, de routine is gevonden, de zindelijkheid is onder controle en je pup slaapt ‘s nachts door: de basis in de opvoeding is gelegd. Je begint na te denken over de naderende pubertijd en de toekomst met je volwassen hond. Je hond zal zekerder worden en hierdoor ook meer durven.

Die hardloper waar je pup niet naar om keek is voor je puberhond ineens wel erg interessant geworden om achteraan te rennen!

De spelende honden aan de andere kant van het park zijn ook reden om jou als baasje te vergeten en het lopen aan de lijn zonder trekken is een uitdaging in een wereld vol afleiding.

Kan ik ergens die bananen uit zijn oren laten halen?

In de puber cursus van K9 Coaching geef ik je de handvatten om je jonge hond in de pubertijd te begeleiden. We werken op positieve wijze aan impulsbeheersing en een goede onderlinge relatie. In de cursus leer ik je om je puber te begeleiden naar een stabiele en sociale volwassen hond.
In de lessen wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

KENNISMAKINGSLES

Ik begrijp dat het belangrijk is om te weten wat je kunt verwachten voordat je je inschrijft voor een privécursus voor jou en je hond. Daarom bieden we een kennismakingsles aan, zodat je kunt ontdekken wat de voordelen zijn van een privécursus aan huis.
60,-
  • 1 PRIVÉLES AAN HUIS
  • PERSOONLIJKE AANDACHT
  • 45 - 60 MINUTEN LES

PUBERCURSUS

In groepslessen kan jouw puberende hond snel afgeleid raken of worstelen met specifieke gedragsproblemen. In 4 privélessen richten we ons volledig op de behoeften van jouw hond. We passen het trainingsplan aan om te voldoen aan de specifieke uitdagingen en doelen die jij hebt.
340,-
  • 4 PRIVÉLESSEN AAN HUIS
  • PERSOONLIJKE AANDACHT
  • 45 - 60 MINUTEN PER LES