cursus

Je pup op een positieve wijze de goede dingen leren

Puppycursus
Het is zover, na weken wachten mag je je pup gaan ophalen. Het mandje staat klaar, de riem is uitgezocht en een bak met speelgoed staat klaar.

Eenmaal thuis met het schattige bolletje wol, verkent de pup het huis en is de eerste plas al binnen gedaan.. Wat nu?

Je wil snel met je puppy naar buiten maar als je hem wil aanlijnen blijft hij rondjes draaien en in je handen happen. Eenmaal aangelijnd stap je vol goede moed de deur uit. Na 20 meter lopen stopt je pup en wil geen stap meer zetten.

Je probeert je puppy nog te motiveren maar die wil maar één ding: zo snel mogelijk naar huis!

Eenmaal thuis doet je puppy nog een tweede plas binnen. Maar we zijn toch net buiten geweest, vraag je jezelf af? Je hoopt dat je puppy zijn bench of puppy ren zal opzoeken om in slaap te vallen. Maar je pup is verandert in een kleine gremlin. Niks meer veilig voor de scherpe puppy tandjes! Zodra je puppy dan eindelijk slaapt, plof je zelf met een zucht op de bank neer en heb je tijd om na te denken.

Doe ik het wel goed?

In de puppycursus bij K9 Coaching leer ik je wat wel en geen normaal gedrag is. Ik leer je hoe je jouw pup netjes aan de riem leert lopen en ik sta je bij in het zindelijk maken. Ik leer je de lichaamstaal van je puppy lezen en hoe je om moet gaan met bijtgedrag. Ik geef je praktische handvatten die je in de dagelijkse praktijk helpen om je puppy op positieve wijze goed op te voeden.
In de lessen wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

WELKOM THUIS PUPPY LES

Elke pup is anders, en hun behoeften variëren. Met de welkom thuis les kunnen we de specifieke behoeften van jouw pup in beeld brengen. Of het nu gaat om zindelijkheidstraining, basisgehoorzaamheid of socialisatie, we maken een lesplan op maat.
60,-
  • 1 PRIVÉLES AAN HUIS
  • 45 - 60 MINUTEN LES
  • PERSOONLIJKE AANDACHT

PUPPYCURSUS

Elke pup is uniek, en we geloven dat een sterke start de sleutel is tot een gelukkig en goed hondleven. Onze privé puppycursus aan huis, bestaande uit 4 persoonlijke lessen, biedt jou en je pup de perfecte omgeving om te groeien en te leren.
340,-
  • 4 PRIVÉLESSEN AAN HUIS
  • 45 - 60 MINUTEN PER LES
  • PERSOONLIJKE AANDACHT